Потребител: Парола:
  • Вила Катрин
гр. Черноморец. Община Созопол. Област Бургас. карта
Уеб сайт: http://villa-katrin.com

Вила "Катрин" е разположена на представителна и тиха улица намираща се на 100 метра от плажа и центъра на Черноморец. Вилата е подходяща предимно за семейства с дете. Вилата разполага със стаи с 3 легла със самостоятелен санитарен възел, телевизор, хладилник, гардероби и тераса със столчета и маса. Децата до 12 годишна възраст ползват намаление, според продължителността на престоя, предлагаме и отстъпки в цената. Вила "Катрин" Ви предлага всичко от което се имате нужда за да прекарате една незабравима семейна ваканция.
Малко повече за курортното градче Черноморец:

Курортното градче Черноморец (Св. Никола), е разположено на живописен полуостров в най-южния край на Бургаския залив. Разположено е на 24 км. южно от гр. Бургас и на 5 км. от древния град Созопол. Черноморец събира в себе си красотите на българското черноморие и е уникален със своите пет плажа, разделени един от друг от невероятно красиви скалисти брегове и малки заливчета.

Плажовете тук предлагат чудесни условия за любителите на сърфа, риболова, скокове във вода, нудизъм и морски пътешествия. Стотиците ресторантчета, кафе-нета и дискотеките, разположени на морския бряг могат да задоволят и най-изтънчения вкус.

За контакти: Телефон: 0887252345
Имейл: chernomorets@villa-katrin.com
Адрес: ул. Славянска 36

Галерия:

Горе Коментари (0)

Карта - Вила Катрин - гр. Черноморец

  • Забележителности близо до гр. Черноморец
Археологически музей
гр. Созопол
Созопол - стария град
гр. Созопол
Църква Христос Пантократор
гр. Несебър
Археологически музей в Несебър
гр. Несебър
Несебър - стария град
гр. Несебър
Вили за отдих - всички права запазени © 2008 - 2021г. ViliBG.net
: Добави вила : Вили за почивка : Забележителности : Полезни връзки : Контакти :