Потребител: Парола:
  • Вила Аморе
с. Рибарица. Община Тетевен. Област Ловеч. карта

Вила "Аморе" се намира в китното село Рибарица в полите на Стара Планина. Вилата е на двуетажна с капацитет от 10 човека и разполага с всички необходими удобства. Направете от своята почивка едно малко приключение, което ще Ви зареди с енергия за напрегнатото Ви ежедневие в големия град.

Вилата предоставя своите 2 етажа на ваше разположение за изкарването на вашата почивка или празник, на първия е разположена напълно оборудвана кухня, дневна и битова стая с камина - създаваща топлина и уют. На втория етаж са разположени три спални помещения, вилата разполага с 2 санитарни възела. Отоплението на вилата става с локално парно.

Вилата ви предлага посещение на интересни забележителности и туристически обекти в региона. Ако жешите можете да предприемете и разходка до хижа Вежен и връх Вежен, хижа Бенковски и лобното място на Г. Бенковски, с кървавото кладенче, хижа Васильов и хижа Ехо. В град Тетевен и около него можете да посетете Водопадите и забележителността "Опасния зъб", Гложенския манастир и пещерата Съева дупка.

За контакти: Телефон: 0678 3870. 0889 895163, 0885 640432
Имейл: princes_30@abv.bg

Галерия:

Горе Коментари (0)

Карта - Вила Аморе - с. Рибарица

Вили за отдих - всички права запазени © 2008 - 2021г. ViliBG.net
: Добави вила : Вили за почивка : Забележителности : Полезни връзки : Контакти :