Потребител: Парола:
  • Комплекс Чайната
с. Говедарци. Община Самоков. Област София. карта

Комплекс „Чайната” е отворен за посетители през цялата година. Комплекса е подходящ както за зимна ски ваканция, така и за лятна почивка сред прохладата на планината, идеалното място за вашето бягство от суматохата на големия град през уикендите. Хотелската част на комплекса се състои от 6 двойни стаи и 3 просторни апартамента. Всички стаи имат цифрова телевизия, санитарен възел и централно отопление.

Туристически Комплекс „Чайната” се намира на 75 км от София, на 26 км от гр. Самоков и на 13 км от Говедарци, сред красива иглолистна гора в Рила Планина. Курорта има на разположение няколко ски писти – Ръждавица, Улея и Меча поляна, разположени в подножието на връх Мальовица. Ски писта „Меча поляна” събира много почитатели на белия спорт и любителите на планинските маршрути през лятото. Комплекс „Чайната” е разположен на 1720 м надморска височина.

Гостите „Чайната” могат да се насладят на атмосферата на ресторанта в комплекса, напълно обновеният наследник на „Чайна Мальовица”. Ресторантът на комплекса Ви предлага всякакви кулинарни изкушения приготвени от квалифициран екип готвачи и поднесени в уютна атмосфера на живия огън. Тук ще можете да се почувствате като наши приятели в домашна атмосфера. За целта сме Ви приготвили богат избор от домашни ястия, свежи горски плодове, пресни и сочни меса приготвени на барбекю.

За контакти: Телефон: 0885/133055, 0888497840
Местоположение: Мальовица, до ски писта Меча поляна

Галерия:

Горе Коментари (0)

Карта - Комплекс Чайната - с. Говедарци

  • Забележителности близо до с. Говедарци
Връх Мусала
к.к. Боровец
Църква Света София
гр. София
Национален исторически музей
гр. София
...
гр. София
Лакатнишки скали
с. Миланово
Вили за отдих - всички права запазени © 2008 - 2021г. ViliBG.net
: Добави вила : Вили за почивка : Забележителности : Полезни връзки : Контакти :