Потребител: Парола:
  • Вила Христомила
с. Рибарица. Община Тетевен. Област Ловеч. карта

Вилата се намира в началото Рибарица, на спокойна второстепенна улица. В близост до вилата на около 300-600 метра се намират 4 ресторанта, 3 супермаркета, открит и закрит басейн. На около 2 км се намира първата в България писта за ски на трева, работеща като ски писта през зимата.

Вилата функционира от месец май - 2007 година.

Вила “Христомила” е двуетажна вила в курорта Рибарица. Вилата има капацитет от 8 легла разпределени в 4 стаи (спални). Стаите предлагат самостоятелен санитарен възел и телевизор. Гостите на вилата имат на разположение барбекю и паркинг за автомобили. През зимата вилата се отоплява с парно отопление.

За да опознаете истински Рибарица трябва да тръгнете по селските пътища и горските пътеки до Римския мост над река Костина, ще усетите романтиката на старите махалички „Брязово”, „Горуньово”, „Стара Рибарица” и „Черната река”. Може да отидете до лобното място на Георги Бенковски в местността Костина, където всяка година на 25 май по традиция се чества паметта на войводата с „жива картина”. Ще видите кървавото кладенче и може да утолите жаждата си с ледено студена изворна вода.

За контакти: Телефон: 0885 / 013040
Имейл: vilahristomila@abv.bg

Галерия:

Горе Коментари (0)

Карта - Вила Христомила - с. Рибарица

Вили за отдих - всички права запазени © 2008 - 2021г. ViliBG.net
: Добави вила : Вили за почивка : Забележителности : Полезни връзки : Контакти :