Потребител: Парола:
  • Вили 7М
k.k. Цигов чарк. Община Батак. Област Пазарджик. карта

Вили 7М - това са 8 луксозни апартамента в центъра на Цигов Чарк. Капацитът на вилите е 32 човека. Апартамент ите разполагат с баня и тоалетна, минибар, интернет връзка, хол, кухненски кът с пълно оборудване и кухненска оборудване и спалня.

Апартаментите са разполагат с LCD телевизори с цифрова телевизия. Луксозната обстановка на вилите ви карат да се чувствате като в мечтите ви. В двора ще намерите римски каменни маси и барбекю, на което можете сами да приготвите своята вечеря.

Невероятните гледки откриващи не само язовирът, но и планината, са запленителни при залез слънце, независимо дали те са запечатани в обектива на някой фотоапарат от борда на лодка през лятото или от планинското било. Курортът е единствен в България със съчетание на надморска височина /1000 до 1300 м.н.в./,борова гора,ски писти и язовир около който се простират ливади. Този курорт е новата перла на България.

Курортът е идеално място за отдих целогодишно. През зимата разполага със ски писта (1200м.) и писта за ски-бягане. Алпийската ски-писта е оборудвана с три влека, единият от които, тип помагалски, е с дължина 600м.

За контакти: Телефон: 897 640353, 0888 064742

Галерия:

Горе Коментари (0)

Карта - Вили 7М - k.k. Цигов чарк

Вили за отдих - всички права запазени © 2008 - 2019г. ViliBG.net
: Добави вила : Вили за почивка : Забележителности : Полезни връзки : Контакти :