Потребител: Парола:
  • Вили Говедарци Хил
с. Говедарци. Община Самоков. Област София. карта

Вили “Говедарци Хил” предлагат на своите гости четири самостоятелни къщи, обзаведени стилно за Вашият комфорт от английските си собственици. Вилите са отдалечени една от друга, като две от тях се намират до главния път за връх Мальовица, останалите две са в горния край на селото, откъдето се разкрива живописна гледка. Вилите са луксозно обзаведени с модерни кухненски боксове, компютри с интернет и DVD система.

Село Говедарци се намира в Рила планина на 1,200 метра надморска височина сред обширни поляни и гори, на брега на река Черни Искър. Имате възможност за каране на ски, активен туризъм, както и шанса да се запознаете с местните традиции, близостта до столицата на България - София (само 75км) и Самоков (на 13км) определят село Говедарци като крайна точка за много почивки и краткосрочни активни ваканции през летния и зимен сезон.

Туристите са привлечени от района най-вече заради неповторимата природа, която през четирите сезона е различна и наистина привлекателна, изобилието на чисти реки и кристален въздух. Село Говедарци е удобно място за начало или край на множество пешеходни маршрути в Рила планина. Факта, че селото е в близост до Боровец и гр. Самоков ви дава възможност да се възползвате от градския живот, като в същото време можете и да се отдалечите от неговия шум.

Гостите имат възможност да и за ски инструктор, приключения от вида 4х4, екстремен туризъм, конна езда, велосипеди, наемане на кола, риболов и еко маршрути.

Услугите са срещу заплащане.

За контакти: Телефон: 0893423998, 0896775895
Имейл: govedarcihill@dir.bg

Галерия:

Горе Коментари (0)

Карта - Вили Говедарци Хил - с. Говедарци

  • Забележителности близо до с. Говедарци
Връх Мусала
к.к. Боровец
...
гр. София
Храм-паметник Свети Александър Невски
гр. София
Църква Света София
гр. София
Боянски водопад
гр. София
Вили за отдих - всички права запазени © 2008 - 2021г. ViliBG.net
: Добави вила : Вили за почивка : Забележителности : Полезни връзки : Контакти :