Потребител: Парола:
  • Вили за почивка в k.k. Цигов чарк, област Пазарджик
Вила Рос-мари
k.k. Цигов чарк. Община Батак. Област Пазарджик.

Вила Рос-мари се намира в курортен комплекс Цигов чарк. Рос-мари е уютна и усамотена вила, намираща се в близост до язовир Батак.

За контакти: тел: 0897863339

Горе Прочети още  
Вила Лидия
k.k. Цигов чарк. Община Батак. Област Пазарджик.

Вила "Лидия" се намира в к.к. Цигов чарк, с великолепен изглед към язовир Батак. Промоционални цени на стая с вана и студио с джакузи: 40 лв, 60 и 65 лв. На първия етаж - напълно оборудвана кухня, хол с камина, веранда с барбекю.

За контакти: тел: 0889 662086
e-mail: stevasareva@mail.bg

Горе Прочети още  
Вила Елидис
k.k. Цигов чарк. Община Батак. Област Пазарджик.

Вила “Елидис” се намира на 500м. от центъра на планински курортен комплек “Цигов чарк” с панорамен изглед към язовир Батак.Предлага нощувка за 8 човека. Три стаи, хол, трапезен кът и кухненски бокс. Телевизия във всяка стая. Обширна тераса и голямо барбекю подходящо и при зимни условия. През зимния сезон вилата се отоплява с локално парно. В хола голяма уютна камина на дърва. Във вилата има условия за приготвяне на храна.

За контакти: тел: 0898 545 667
e-mail: slavi_balinov@abv.bg

Горе Прочети още  
Вила Сладък живот
k.k. Цигов чарк. Община Батак. Област Пазарджик.

Вила “Сладък живот” предлага нощувки за 17 гости. Местата са разпределени в два апартамента и три стаи на втория и третия етаж. Фоайето на вилата осигурява на гостите уютен кът за срещи и разговори на чаша чай или кафе и плазмен телевизор със сателитен приемник за TV маниаците.Вилата разполага с трапезария за 20 човека и барплот, а кухнята е обзаведена с необходимото съвременно оборудване. Голяма веранда с изглед към язовира и барбекю, предлагат чудесни възможности за забавления на открито. В студените дни и нощи вилата се отоплява от камина с локално парно.

За контакти: тел: 0888 777 476

Горе Прочети още  
Вила Ники
k.k. Цигов чарк. Община Батак. Област Пазарджик.

Вила “Ники” е разположена на 100м. от центъра на курортен комплекс Цигов чарк, в китна гориста месност. Предлага 19 места за нощувка разпределени в 5 стаи с 3 легла и 1 стая с 4 легла. Две от стаите са със самостоятелен санитарен възел. Всяка стая има самостоятелна голяма тераса. Механата на вилата е подходяща за големи събирания около уютна камина. През зимният сезон вилата се отопява с локално парно. Голяма градина с барбекю и открити пространства за отдих и хранене. Във вилата има условия за приготвяне на храна. На 50м се намира денонощен магазин.

За контакти: тел: 0887534674, 0889946969
лице за контакти: Николай Динков

Горе Прочети още  
«      1   2   3   4   5            

  • Забележителности близо до k.k. Цигов чарк
Пещера Снежанка
гр. Пещера
Къща-музей Райна Княгиня
гр. Панагюрище
Вили за отдих - всички права запазени © 2008 - 2019г. ViliBG.net
: Добави вила : Вили за почивка : Забележителности : Полезни връзки : Контакти :