Потребител: Парола:
  • Вили за почивка в област Търговище
Къща за гости Край реката
с. Стеврек. Община Антоново. Област Търговище.

Къщата се намира в Еленския балкан в с. Стеврек. Пред къщата преминава чистата Стара река, която е подходяща за разходка, отдих и риболов.
Къщата е с капацитет за 15 човека на два етажа със санитарен възел на всеки етаж. Разполага с 4 спални с телевизия, климатик и интернет, оборудвана кухня и голяма трапезария за гостите.
Отвън на разположение е голямо барбекю с пещ, дървен битов навес с кухня и баварски стил маси за гостите. Къщата има невероятен изглед към балкана и преминаващата пред нея река. Мястото е благоприятно за туризъм, защото в месността има културни забележителности.

За контакти: 0892215151

Горе Прочети още  
Вила Светла
гр. Търговище. Община Търговище. Област Търговище.

Давам под наем къща за гости до комплексите Белия кон и Рай на 6 км. от Търговище. В близост има язовир за риболов и планински маршрути. Разположена е в подножието на планината. Подходяща е за нощуване на 7 човека. Разполага с 2 разтегателни дивана, 1 спалня, и единично легло. Кухнята е оборудвана с електроуреди и съдове. Навън има барбекю. Над вилата на около 2 км има хижа със ски влек за зимата и писта. Има път за кола до там и пешеходен маршрут. Пеша е на около 1 час път. Вилата е на 2 етажа. на втори етаж могат да спят 3-ма. На 1-ви 4 човека.

За контакти: тел: 0899 821279
e-mail: svetla_m68@abv.bg

Горе Прочети още  

  • Забележителности близо до Търговище
Исторически музей в Търговище
гр. Търговище
Вили за отдих - всички права запазени © 2008 - 2019г. ViliBG.net
: Добави вила : Вили за почивка : Забележителности : Полезни връзки : Контакти :