Потребител: Парола:
  • Вили за почивка във в.з. Долна Трака, област Варна
Вила Вили
в.з. Долна Трака. Община Варна. Област Варна.

Вила Вили се намира в м-т Траката на около 5 км. от центъра на гр.Варна, на 300 метра от близкия плаж и на 3 км. от плажа в курорта Св. Константин и Елена . rnВилата е двуетажна постройка и предлага 2 идентични апартамента по един на всеки етаж с напълно самостоятелни входове. Капацитетът на 1 апартамент е 4 +1 души. Всеки апартамент се състои от 1 спалня, дневна с диван спалня с възможност за поставяне на допълнително легло, оборудвана кухня , санитарен възел и голяма тераса. На разположение на гостите са : кабелна телевизия, интернет, паркинг, барбекю , беседка, чудесен озеленен двор удобен за детски игри и слънчеви бани. В непосредствена близост се намира автобусна спирка която осигурява връзки до курортите Св. Константин и Елена, Златни пясъци и Центърът на Варна. В района са намират хранителни магазини и ресторанти. Цената за етаж е 75 лв. на ден , за цялата вила 140лв. на ден.

За контакти: 0898/667123

Горе Прочети още  
Вила Климат
в.з. Долна Трака. Община Варна. Област Варна.

Вила на панорамен път Варна-Златни пясъци, на стотина метра от морския бряг, на пет мин. от центъра.Самостоятелни стаи със собствен санитарен възел, кабелна телевизия, Wi-fi, климатизация, хладилник, кухня, открит и закрит безплатен паркинг. Стаите са с тераси с изглед към морето. Целогодишен прием на гости, удобна за командировки. Най-близък охраняем плаж- 2км. Спирка на градския транспорт- 100м. Близост на университети, болници, и културни забележителности. Закуска може да бъде резервирана на място. На 50м. има ресторант-градина, работещ от април до ноември, а на 150м.- магазин и целогодишно работещ ресторант.Цените са за двама души. Стаи без тераса зимен период-20лв.,летен от 25лв., стаи с тераса зимен период-30лв., летен 40лв. Апартамен 50лв.

За контакти: тел: 0889 907 084, 052 761 376

Горе Прочети още  
Вила Алекс
в.з. Долна Трака. Община Варна. Област Варна.

Вила Алекс се на мира по пътя за к.к Златни Пясъци в м-т Тракат на 4 км. от центъра на град Варна, на 4 км от к.к Свети Концтантин и Елена. Вилата е самостоятелна легла до 8 легла ,цена за нощувка 220 лв.

За контакти: тел. +359 (0)879 282698
лице за контакти: A. Стоилов

Горе Прочети още  
Вила Тинче
в.з. Долна Трака. Община Варна. Област Варна.

Вила Тинче е уютно и спокойно местенце, на 15 минути път с кола от магистралата към София и летище - Варна. Намира се на 5 мин. от град Варна, на 10 мин. от курортен комплекс „Златни пясъци”, 25 мин. от курорта „Албена” и град Балчик и на около 3 мин. път с кола от най-близкия плаж. Местоположението и е във вилната зона на град Варна - местност Траката и е добра отправна точка за пътувания до Албена и Балчик, колоритните брегове на Яйлата и Камен бряг, до историческия нос Калиакра, както и малките екзотични заливи на Русалка.

За контакти: тел: 0887624096
адрес: гр. Варна, в.з. Долна Трака, ул. 8 N4

Горе Прочети още  

  • Забележителности близо до в.з. Долна Трака
Крепост Овеч
гр. Провадия
Побити камъни
гр. Девня
Ботаническа градина Варна
гр. Варна
Аладжа манастир
к.к. Златни пясъци
Дворец Евксиноград
гр. Варна
Вили за отдих - всички права запазени © 2008 - 2022г. ViliBG.net
: Добави вила : Вили за почивка : Забележителности : Полезни връзки : Контакти :