Потребител: Парола:
  • Вили за почивка в гр. Самоков, област София
Вила Рила
гр. Самоков. Община Самоков. Област София.

Новопостроената къща разполага с четири напълно оборудвани апартамента, всеки един от които има собствена кухня, баня и санитарен възел. Апартаментите са артистично обзаведени в определен цветови нюанс, разполагат с просторна спалня и приятна гледка към гората на рида в Самоков. Вилата има механа в стар, възрожденски стил, където може да приготвите вашите любими гозби или да поръчате да бъдат приготвени специално за вас местни специалитети и ястия. Къщата има прекрасен двор и барбекю, където може да изпечете месо и зеленчуци, да пийнете ледена ракийка и да се порадвате на чистия въздух.

През лятото можем да организираме за вас езда по планинските пътеки, под ръководството на професионалисти, планински преходи до избрана от вас дестинация, пикник в планината с вкусни гозби и барбекю. Цената за Апартамент от 80лв. Заповядайте, очакваме Ви.

За контакти: Емил Маринчев: +359 888771177

Горе Прочети още  
Къща Захови
гр. Самоков. Община Самоков. Област София.

Добре дошли в "Къща Захови", която се намира на тихо и спокойно място в гр. Самоков и на 8 км от к.к. Боровец,на 28 км. от к.к Мальовица в сърцето на Рила планина. Тя е изградена на хотелски принцип,и не е самостоятелна вила,защото собствениците си живеят в нея.Така те са на разположение на своите гости по всяко време. Къщата разполага с 3-тройни стаи и 1-двойна стая. Максимално запълване 11 човека. Всяка стая е със собствен санитарен възел, TV-sat, ИНТЕРНЕТ, балкон и локално парно отопление. Къщата разполага и с механа,в която гостите имат възможност да бъдат обслужени от домакините с предварителна заявка или те сами да приготвят храната си (на самообслужване). Цена за нощувка - 15лв, цена за нощувка със ползване на механата - 20лв, цена за цялата къща (с механата) - 200лв.

За контакти: тел: 0886 545919
лице за контакти: Емилия Захова
адрес: ул. Струма 4

Горе Прочети още  

  • Забележителности близо до гр. Самоков
Църква Света София
гр. София
Лакатнишки скали
с. Миланово
Храм-паметник Свети Александър Невски
гр. София
Национален исторически музей
гр. София
Връх Мусала
к.к. Боровец
Вили за отдих - всички права запазени © 2008 - 2022г. ViliBG.net
: Добави вила : Вили за почивка : Забележителности : Полезни връзки : Контакти :