Потребител: Парола:
  • Вили за почивка в гр. Самоков, област София
Вила Рила
гр. Самоков. Община Самоков. Област София.

Новопостроената къща разполага с четири напълно оборудвани апартамента, всеки един от които има собствена кухня, баня и санитарен възел. Апартаментите са артистично обзаведени в определен цветови нюанс, разполагат с просторна спалня и приятна гледка към гората на рида в Самоков. Вилата има механа в стар, възрожденски стил, където може да приготвите вашите любими гозби или да поръчате да бъдат приготвени специално за вас местни специалитети и ястия. Къщата има прекрасен двор и барбекю, където може да изпечете месо и зеленчуци, да пийнете ледена ракийка и да се порадвате на чистия въздух.

През лятото можем да организираме за вас езда по планинските пътеки, под ръководството на професионалисти, планински преходи до избрана от вас дестинация, пикник в планината с вкусни гозби и барбекю. Цената за Апартамент от 80лв. Заповядайте, очакваме Ви.

За контакти: Емил Маринчев: +359 888771177

Горе Прочети още  
Къща Захови
гр. Самоков. Община Самоков. Област София.

Добре дошли в "Къща Захови", която се намира на тихо и спокойно място в гр. Самоков и на 8 км от к.к. Боровец,на 28 км. от к.к Мальовица в сърцето на Рила планина. Тя е изградена на хотелски принцип,и не е самостоятелна вила,защото собствениците си живеят в нея.Така те са на разположение на своите гости по всяко време. Къщата разполага с 3-тройни стаи и 1-двойна стая. Максимално запълване 11 човека. Всяка стая е със собствен санитарен възел, TV-sat, ИНТЕРНЕТ, балкон и локално парно отопление. Къщата разполага и с механа,в която гостите имат възможност да бъдат обслужени от домакините с предварителна заявка или те сами да приготвят храната си (на самообслужване). Цена за нощувка - 15лв, цена за нощувка със ползване на механата - 20лв, цена за цялата къща (с механата) - 200лв.

За контакти: тел: 0886 545919
лице за контакти: Емилия Захова
адрес: ул. Струма 4

Горе Прочети още  

  • Забележителности близо до гр. Самоков
Национален исторически музей
гр. София
Църква Света София
гр. София
Боянски водопад
гр. София
Лакатнишки скали
с. Миланово
Катедрала Света Неделя
гр. София
Вили за отдих - всички права запазени © 2008 - 2018г. ViliBG.net
: Добави вила : Вили за почивка : Забележителности : Полезни връзки : Контакти :