Потребител: Парола:
  • Вили за почивка в с. Искра, област Бургас
Вип къщи
с. Искра. Община Карнобат. Област Бургас.

Къща I и III: Първи етаж се състои от: Просторна веранда с външно барбекю; обширен хол, кухня и трапезария в едно. Кухнята е оборудвана с хладилник, печка с фурна и пералня. Втори етаж: Три спални с тераса към всяка от тях, и голяма баня с вана. Към всяка стая има LCD телевизори и са климатизирани.

Къща II: С вградена камина с подово и централно отопление, с дизайнерски решения вътре. Първи етаж се състои от: Просторна веранда с външно барбекю; обширен хол, кухня и трапезария в едно. Кухнята е оборудвана с хладилник, пералня, фурна и готварски плот, тостер, кафе автомат. В хола можете да намерите LCD Smart телевизор и професионално музикално озвучаване. Втори етаж: Три спални с тераса към всяка от тях, и голяма баня с джакузи. Към всяка стая има LCD телевизори и са климатизирани.

За контакти: тел: 0882 520730

Горе Прочети още  
Туристически комплекс Искра Вилидж
с. Искра. Община Карнобат. Област Бургас.

Туристическият комплекс „Искра Вилидж” се намира в с. Искра, община Карнобат, област Бургас. Само на 8 км от общинския център гр.Карнобат и 60 км от гр. Бургас. До населеното място може да се стигне за около 30 мин. от гр.Бургас по магистрала Тракия. Комплексът се състои от 3 къщи за гости. Разгънатата застроена площ на всяка една от къщите е 208 кв. м.

За контакти: тел: 0882298900, 0896399413, 0899625210

Горе Прочети още  

  • Забележителности близо до с. Искра
Созопол - стария град
гр. Созопол
Несебър - стария град
гр. Несебър
Музей на солта
гр. Поморие
Археологически музей в Несебър
гр. Несебър
Църква Христос Пантократор
гр. Несебър
Вили за отдих - всички права запазени © 2008 - 2022г. ViliBG.net
: Добави вила : Вили за почивка : Забележителности : Полезни връзки : Контакти :