Потребител: Парола:
  • Вили за почивка в гр. Сърница, област Пазарджик
Вила Райската вода
гр. Сърница. Община Велинград. Област Пазарджик.

Вила за гости Райската вода се намира в близост до град Сърница. Вила за гости Райската вода е самостоятелна вила, която е разположена на брега на язовир Доспат. Вилата разполага с леглова база от 8 места. Сгушена в прегръдката на Родопа планина, в живописната местност "Райската вода", вилата предлага на своите гости отлични условия за пълноценна и спокойна почивка. Разполага с две стаи новообзаведени, всяка със санитарен възел, цифрова телевизия, барбекю, възможност за настаняване до осем човека. Цената за цялата вила е 80лв/вечер.За повече информация на посочения телефон.

За контакти: тел: 0895 776 888

Горе Прочети още  
Вила Горски кът - 0895/776-866
гр. Сърница. Община Велинград. Област Пазарджик.

Скъпи гости, заповядайте във Вила за гости „Горски кът”, за да се насладите и RELAX-ирате на спокойствие, сред красива, жива природа и чист планински въздух! В поляните около вилата, Вие ще срещнете благоухайните боровинки, билки, диво-растящи гъби, и ще чуете веселото и неуморно чуруликане на птичките!
Вила за гости „Горски кът” е разположена в приятна и тиха вилна зона, заобиколена с гъста борова гора,на 5 км. от Перлата на Родопската корона - град Сърница.
Цената на цялата вила е 80 лева / на вечер (независимо от броя на гостите).
Вила за гости „Горски кът” си запазва правото да променя цената през празници.

За контакти: Тел: 0895 / 776-866 ; 0895 / 776-876
E-mail: zapovqdaite@abv.bg

Горе Прочети още  
Бунгала и къщички Джасурови
гр. Сърница. Община Велинград. Област Пазарджик.

Заповядайте да се насладите на природата, спокойствието и чистия въздух. Бунгала и къщички Джасурови, Сърница, Велинград разполага с леглова база от 16 места. Ако търсите красотата и спокойствието на природата, далеч от претъпканите хотелски комплекси, наемете си самостоятелно бунгало или къщичка, подходящи за четиричленно семейство. Бунгалата и къщичките са в близост до язовир "Доспат".

За контакти: тел: 0897 98 00 46
местоположение: местност Орлино, град Сърница

Горе Прочети още  
Вила Райски кът
гр. Сърница. Община Велинград. Област Пазарджик.

Вила Райски кът се намира близо до язовир Доспат и покрай нея минава река Доспат. Вилата предлага хладилник, печка, кабелна TV, телевизор, барбекю, градина, паркинг, Wi-Fi.

Вилата разполага с 2 стаи баня и кухня. В едната стая има спалня и единично легло, а в другата 2 единични легла и хол. Вав вилата има места за 5 човека. Има добри условия за речен риболов.

За контакти: тел: 0899 917 470

Горе Прочети още  

  • Забележителности близо до гр. Сърница
Къща-музей Райна Княгиня
гр. Панагюрище
Пещера Снежанка
гр. Пещера
Вили за отдих - всички права запазени © 2008 - 2021г. ViliBG.net
: Добави вила : Вили за почивка : Забележителности : Полезни връзки : Контакти :