Потребител: Парола:
  • Вили за почивка в гр. Разлог, област Благоевград
Вила "В и Б"
гр. Разлог. Община Разлог. Област Благоевград.

Вила "В и Б" се намира в местността Катарино, на 3 км от центъра на града и на 9 км от Банско, точно срещу хотел Катарино Спа. Разполага с 5 спални(3 с двойно легло, една с две единични легла и една с двойно и две единични - общо 12 легла в 5 стаи),напълно оборудвана кухня (печка, хладилник, посуда, прибори), дневна-трапезария с голяма маса за поне 12 души, сателитна TV, голяма баня с WC и отделно още една тоалетна. 3 тераси. Самостоятелна голяма механа на приземния етаж с камина и барплот, обзаведена в традиционен битов стил. На двора, до вилата има покрито зидано барбекю с голяма маса, хладилник и пещ.

За контакти: тел: 0877 922 858

Горе Прочети още  
Вила Орлово гнездо
гр. Разлог. Община Разлог. Област Благоевград.

Семейна вила Орлово гнездо е построена в стил и с фантазия, дело на професионален скулптур. Вилата предлага сателитна телевизия, аудио система, книги, списания, карти за игра и други. Oтоплява се с локално парно и е с много добра изолация. Има място за паркиране на два автомобила. Вилата е на два етажа и разполага с две спални – едната с две легла, другата с три; на всеки етаж има баня с тоалетна.

За контакти: тел: 0889 499 089
email: vilaorel@abv.bg

Горе Прочети още  
Вила Мура
гр. Разлог. Община Разлог. Област Благоевград.

Вила Мура разполага със седем двойни и две тройни стаи, с възможност за преустройство в тройни или единични. На ваше разположение са пет бани. Всички стаи са шумоизолирани и топлоизолирани, разполагат с локално парно отопление. Стаите и апартаментите във вилата са модерно обзаведени и всички разполагат с телевизор и кабелна телевизия. По желание на гостите, предлагаме закуска и вечеря.

За контакти: гр. Разлог ул. "Иларион Макариополски" №66
E-mail: vila_mura_razlog@abv.bg
Тел: 0898 526 879

Горе Прочети още  

  • Забележителности близо до гр. Разлог
Самуилова крепост
с. Ключ
Къща музей Никола Вапцаров
гр. Банско
Национален парк „Пирин“
гр. Банско
Национален парк „Рила“
гр. Благоевград
Роженски манастир
с. Рожен
Вили за отдих - всички права запазени © 2008 - 2022г. ViliBG.net
: Добави вила : Вили за почивка : Забележителности : Полезни връзки : Контакти :