Потребител: Парола:
  • Тарифи за добавяне на вила
Тарифите за добавяне на вила се използват за реклама и поддръжка на сайта. Така сайтът е максимално достъпен и получава повече посещения за публикуваната информация. За да може в сайта да се добавя информация от всеки, предлагаме и безплатен вариант на публикация.

Номер 1 2 3 4
Услуга \ Годишна такса 0 лв. 20 лв. 30 лв. 40 лв.
Име ДА ДА ДА ДА
Резюме ДА ДА ДА ДА
Контакти ДА ДА ДА ДА
Пълно описание НЕ НЕ ДА ДА
Уеб сайт НЕ ДА ДА ДА
Карта ДА ДА ДА ДА
Брой снимки 3 10 10 10
Показване на начална страница НЕ ДА НЕ ДА

1. Визитка

С този план получавате интернет визитка, която включва следните полета: име, кратко описание на Вашата вила (между 100 и 400 символа) + 3 снимки, данни за контакти, карта.

2. Визитка (ВИП)

С този план получавате интернет визитка, която включва следните полета: име, кратко описание на Вашата вила (между 100 и 400 символа) + 10 снимки, данни за контакти, карта, връзка към уеб сайт. Вашата интернет визитка ще се показва и на началната страница на сайта, като тя е и с предимство при търсенето пред другите интернет визитки.

3. Визитка + лична страница

С този план получавате интернет визитка, която включва следните полета: име, кратко описание на Вашата вила (между 100 и 400 символа) + 10 снимки, данни за контакти, карта, връзка към уеб сайт. Освен това получавате и лична страница, включваща и пълно описание на вашия обект + галерия до 10 снимки.

4. Визитка + лична страница (ВИП)

С този план получавате интернет визитка, която включва следните полета: име, кратко описание на Вашата вила (между 100 и 400 символа) + 10 снимки, данни за контакти, карта, връзка към уеб сайт. Освен това получавате и лична страница, включваща и пълно описание на вашия обект + галерия до 10 снимки. Вашата интернет визитка ще се показва и на началната страница на сайта, като тя е и с предимство при търсенето пред другите интернет визитки.

* Как да платите за своята публикация?

Плащането става чрез банков превод. При избор на платен тарифен план, веднага след добавянето на информацията на Вашата вила, се отваря форма за активация. В нея се попълват данни за фактура. След това ще бъдете препратени към страница с цялата информация за плащането. За повече информация посетете нашата страница за контакти.

Какво печелите от популяризирането във ViliBG.net?

Вашият обект ще бъде намиран по-лесно и така ще привличате повече клиенти. В публикуваната информация присъства и връзка към Вашия уеб сайт (ако имате такъв), което улеснява намирането му и позиционирането му в търсачките (например Google). Можете да публикувате информация както на български, така и на английски.

Как да включите своя обект във ViliBG.net?

Първо трябва да си направите регистрация в системата, при която ще въведете потребителско име и парола. След успешна регистрация минавате към форма, където можете да попълните данните за Вашата вила. Ако искате да добавите друга вила или да редактирате вече добавена, можете да използвате личното меню.

Какво печелите от избирането на платен тарифен план?

При избор на платен тарифен план, Вашата публикация ще получи повече посещения. С избора на платен тарифен план, Вие също така помагате на сайта да стане по-популярен. Събраните средствата се използват за реклама и поддръжка на сайта.

Ако сте ВИП, Вашият обект ще се показва на началната страница на сайта.

Резултатите в сайта са пордедени според избраният план, т.е. първо се показват обектите, които са на план „Визитка + лична страница (ВИП)”, след тях тези на „Визитка + лична страница”, след тях тези на „Визитка (ВИП)” и най-накрая на „Визитка”.

Вили за отдих - всички права запазени © 2008 - 2021г. ViliBG.net
: Добави вила : Вили за почивка : Забележителности : Полезни връзки : Контакти :