Потребител: Парола:
  • Вила Релакс
k.k. Цигов чарк. Община Батак. Област Пазарджик. карта

Местността Цигов Чарк се намира на живописно място на брега на язовир „Батак”, отстои само на 70 км. от град Пловдив и на 150 км. от София. Курортът е разположен в западната част на Родопите, на 8 км. от град Батак, разположен на брега на язовир Батак. Цигов Чарк предлага отлични условия за туризъм и риболов. В близост се намират язовир Широка Поляна, язовир Васил Коларов, Беглика, пещера Снежанка. Курортът е идеално място за отдих по всяко време на годината. През зимата на разположение е ски писта (1200м.) и писта за ски-бягане. Алпийската ски-писта е оборудвана с три влека, единият от които, тип помагалски, е с дължина 600м.

Вила "Релакс" е разположена в местността Цигов Чарк, к. яз Батак, само на 300 м от центъра на курорта. Местоположението на вилата я прави идеалното място за вашата почивка. Вилата се намира на тихо място в началото на гората. На разположение на гостите на вилата са две спални, хол, кухненски бокс, санитарен възел, веранда с барбекю.

Вила Релакс разполага с общ капацитет от 7 човека. Вилата разполага с един основен етаж, на който са холът, боксът, едното спално помещение и санитарният възел. Вторият етаж е мансарден с другото спално помещение за трима. Холът е уютно обзаведен с разтегателна мека мебел, боксът е оборудван с хладилник, газов котлон, прибори. Вилата разполага с един общ санитарен възел. Всички стаи са имaт телевизор с отделен приемник за цифрова телевизия.

За контакти: Телефон: 0883 / 301405, 0883 / 370238

Галерия:

Горе Коментари (0)

Карта - Вила Релакс - k.k. Цигов чарк

Вили за отдих - всички права запазени © 2008 - 2021г. ViliBG.net
: Добави вила : Вили за почивка : Забележителности : Полезни връзки : Контакти :