Потребител: Парола:
  • Къща за гости Маргарита
с. Челопек. Община Враца. Област Враца. карта

На панорамен, югоизточен склон, в архитектурно оформен двор са разположени къща на два етажа и приемна с допълнителна спалня.
На разположение на гостите са оборудвана кухня, хол с камина, бар, сателитна телевизия, аудио система, спалня за 2 човека и баня с тоалетна.

Вилата се намира на 10 км. от гр. Враца в красивото и исторически известно с. Челопек. На панорамен, югоизточен склон, в архитектурно оформен двор са разположени къща на два етажа и приемна с допълнителна спалня. На разположение на гостите са оборудвана кухня, хол с камина, бар, сателитна телевизия, аудио система, спалня за 2 човека и баня с тоалетна. Кликнете на "още", за да получите допълнителна информация, цени и телефони за контакт.

На втория етаж са разположени още 2 спални, хол и баня с тоалетна. При много добри условия могат да бъдат настанени 8 човека, с известни компромиси - 12. През зимата отоплението е с локално парно. На двора има беседка с барбекю.

Има отлични условия за еко, мото и велотуризъм. В непосредствена близост са много забележителности, като м. Околчица, Йолковица, Погледец, Рашов дол, Ритлите, Черепишки манастир, Къща-музей Баба Илийца, еко-пътеки и туристически маршрути. Над селото се намира и стартовата площадка за делтапланери с подходящи въздушни течения.

За контакти: с. Челопек, Враца
Тел.: 092/ 54 716
Мобилен: 0889/ 216 605
Телефакс: 092/ 53 115
e-mail: lubo56@rambler.ru

Галерия:

Горе Коментари (0)

Карта - Къща за гости Маргарита - с. Челопек

  • Забележителности близо до с. Челопек
Пещера Леденика
гр. Враца
Дядо Йоцо гледа
с. Очин дол
Музей Параход Радецки
гр. Козлодуй
Вили за отдих - всички права запазени © 2008 - 2021г. ViliBG.net
: Добави вила : Вили за почивка : Забележителности : Полезни връзки : Контакти :