Потребител: Парола:
  • Апартаменти Иван Рилски
с. Генерал Инзово. Община Тунджа. Област Ямбол. карта

Иван Рилски апартамент А е на първо ниво и има една двойна спалня с нощни шкафчета и лампи; обзаведена кухня с всички прибори, двойна фурна, микровълнова печка, хладилник, малка маса и столове; просторен хол със разтегаем диван, камина, телевизор и DVD; баня а душ кабина, мивка и тоалетна. Има радиатори в кухнята, спалните и банята. Антрето има шкаф и масичка а отвън се намира голяма тераса.

Иван Рилски апартамент Б е на второ ниво и има една двойна спалня с нощни шкафчета и лампи; обзаведена кухня с всички прибори, двойна фурна, микровълнова печка, хладилник, малка маса и столове; просторен хол със разтегаем диван, телевизор и DVD; баня а душ кабина, мивка и тоалетна. Има радиатори в кухнята, спалните и банята. Антрето има шкаф и масичка а отвън се намира голяма тераса. Има два климатика за охлаждане и отопление. Отвън има покрит балкон и тераса, както и стълби към апартамента (това може да не е удобно за някои хора).

При пристигането ви ще имате на разположение пакет със захар, чай, кафе, хляб, комфитюр, флейки и мляко.

При наем за дълги периоди имаме минумум от 8 седмици платени предварително и депозит.

Електричеството и дърва са включени в цената за кратки престои.

Електричеството се заплаща предварително по 30 лири на 4 седмици при продължителни престои.

Депозит от 250 лири се плаща предварително при по-дълги престои. Депозита се връща след като се направи проверка на апартамента, в рамките на 4 седмици след като бъде освободен.

От депозита ще се приспаднат суми за строшени неща, повреди които явно са нарочни, а и ако апртамента не е в състоянието в който сте го намерили при пристигане. Няма да се приспадат суми за неща, които нормално се износват при употреба и с течение на времето.

Моля да имате предвид, че вилата е на тихо място с много възрастни хора които може да си лягат рано..

От време на време спира електричеството и водата. Това е рядко и извън нашия контрол и, ако се случи, се надяваме, че няма да ви попречи да се насладите на селото ни.

Можеме да уредиме транспорт в региона на Ямбол/Елхово/Сливен.

Запазваме си правото да правиме промени в условията без предварително известие освен ако, разбира се, това няма да навреди на вашия престой.

За контакти: Ники и Дарън
Телефон: 00359(0)885328358

Галерия:

Горе Коментари (0)

Карта - Апартаменти Иван Рилски - с. Генерал Инзово

Вили за отдих - всички права запазени © 2008 - 2021г. ViliBG.net
: Добави вила : Вили за почивка : Забележителности : Полезни връзки : Контакти :