Потребител: Парола:
  • Родопски къщи
гр. Чепеларе. Община Чепеларе. Област Смолян. карта
Уеб сайт: http://www.rodopihouses.com

Комплексът представлява модерно селище, архитектурно решено в традициония за района родопски стил, но изпълнено по съвремените изисквания и стандарти с най – новите строителни технологии. Селището се отличава със своебразния си архитектурен дизаин, съчетан умело с удобството и практичността на родопската къща.

То е разположено на площ от 5,4 дка., в югозападната част на гр. Чепеларе. Обособено, като самостоятелен жилищен раойн, със самостоятелни улици, парко места, зони за отдих и др. Състои се от 20 самостоятелни къщи, като всяка има и прилежащо дворно място към нея.

Къщите са семеен тип, масивни и конструктивно съобразени с климатичните условия на региона. Изпълнението им е в две големини на квадратура, в зависимост от нуждите и потребностите на купувача. 12 къщи са на площ от 143,37 кв.м., и 8 са на площ от 110,41 81 кв.м.

Всички къщи са на две нива, като всяка има самостоятелни тераса и дворно място. По големите къщи са с три спални, а по- малките с две. Разположени са на живописен склон близо до борова гора и в непосредствена близост до долна станция на ски лифта за връх Мечи чал.

Близоста до ски съоръженията, и същевременно местоположението на селището в рамките на града, го правят уникално, като панорамен изглед и разположение. Пространственото изпълнение на отделните къщи са съобразени с формата на релефа, и по този начин всяка от тях се вписва в общата архитектурна визия на селището, със самостоятелен пътен достъп, обособяване на дворните места като самостоятелни терени, оградени с лека дървена ограда и подравнени.

За контакти: Рецепция: 0886 999 340
Управител: 0885 070 482

Галерия:

Горе Коментари (0)

Карта - Родопски къщи - гр. Чепеларе

  • Забележителности близо до гр. Чепеларе
Чудните мостове
с. Орехово
Ягодинска пещера
с. Ягодина
Пещера Дяволско гърло
с. Триград
Язовир Доспат
гр. Доспат
Вили за отдих - всички права запазени © 2008 - 2022г. ViliBG.net
: Добави вила : Вили за почивка : Забележителности : Полезни връзки : Контакти :