Потребител: Парола:
  • Вили за почивка в община Родопи
Вила Вишнева градина
с. Брестник. Община Родопи. Област Пловдив.

Вила Вишнева градина се намира само на 10 км от центъра на Пловдив, във вилната зона, над село Брестник, сред гора с панорамен изглед към Пловдив, между два манастира. Вилата предлага всички удобства за Вашия отдих (закуска и вечеря, алкохол, безалкохолни и кафе), партита с продукти и напитки на гостите. 5 спални със собствен санитарен възел. Механа с бар, камина и плазмен TV, голяма зала с камина, голяма кухня с всички принадлежности, голяма градина с кътове и хамаци, барбекю с навес и голяма маса, паркинг. Добре дошли са и вашите домашни любимци. Цена: 25 лв / стая. Специална цена за цялата къща (капацитет 10 човека) 200 лв.

За контакти: тел: 0879 589 441
лице за контакти: Денислав / Владимир

Горе Прочети още  
Къща за гости Бойково
с. Бойково. Община Родопи. Област Пловдив.

Къща за гости Бойково е на два етажа. Партерният етаж е с кухненски бокс, хол и трапезария. На първия етаж има баня и тоалетна по отделно. Втория етаж е с три стаи и баня и тоалетна заедно. На двора има барбекю - покрито, което се ползва при по-топло време, със скара на дърва и пещ. Може да се ползва скара и печене във пещта. Има легла за спане до 15 души. Вторият етаж има три спални с общо 12 легла, а на първия етаж в общото помещение има легла за още трима. Вилата се дава като цяло, защото не е удобно повече от една компания. Отоплението е комбинирано - с камина с "водна риза" и радиатори и ел. радиатори. Кухненския бокс е напълно оборудван - печка, хладилник, съдомиялна, микровълнова фурна. Гостите сами си приготвят храна. По желание на гостите могат да се приготвят печени прасенца, агнета, пуйки във пещта. Цената за цялата вила за едно денонощие е 160 лв. Цената за цялата вила за две денонощия е 250 лв. Цената за цялата вила за три и повече денонощия е 100 лв за денонощие.

За контакти: тел: 0888 26 21 79
e-mail: alyanakiev@abv.bg

Горе Прочети още  
Къща за гости Джурасик парк
с. Брестник. Община Родопи. Област Пловдив.

Къща за отдих Джурасик Парк разполага с 4 стаи, в които могат да се настанят максимум 20 души. Стаите са уютно обзаведени и разполагат с всички удобства на съвремието. Две от стаите се намират на отделен етаж от къщата, където е разположено е просторно помещение с капацитет 12 места, подходящо за сбирки. То разполага с маси и столове, телевизор камина, бар плот, както и кухня, оборудвана с всичко необходимо за самостоятелно приготвяне на храна - хладилник, аспиратор, мивка, готварска печка, посуда, прибори.

За контакти: тел: 0899406137
email: mimoza578@abv.bg

Горе Прочети още  

  • Забележителности близо до Родопи
Райско пръскало
гр. Калофер
Бачковски манастир
гр. Асеновград
Връх Ботев
гр. Карлово
Белинташ
гр. Асеновград
Асенова крепост
гр. Асеновград
Вили за отдих - всички права запазени © 2008 - 2021г. ViliBG.net
: Добави вила : Вили за почивка : Забележителности : Полезни връзки : Контакти :