Потребител: Парола:
  • Вили за почивка в гр. Шипка, област Стара Загора
Къща за гости Башеви
гр. Шипка. Община Казанлък. Област Стара Загора.

Добре дошли в нашата прекрасна Къща за гости Башеви, град Шипка. Разполагаме с три просторни светли стаи за шест човека. Самата къща има възхитително южно изложение и е на перфектна локация разположена в центъра на много тихо място в близост до Руския катедрален храм. Нощувки: 15 лева, двойна стая - 30 лева, Wi-Fi Free Internet, Cable TV.

За контакти: тел: +359896587085
e-mail: bashevihouse@abv.bg

Горе Прочети още  
Къща за гости Къщата
гр. Шипка. Община Казанлък. Област Стара Загора.

Kъща за гости "Къщата" се намира в град Шипка. Предлага възможност да посетите едно прекрасно кътче в центъра на България и да отседнете в самостоятелна къща за гости, отговаряща на всички съвременни условия на живот.

Къщата е на два етажа. Първият етаж разполага с обзаведенa битова трапезария с камина, оборудван кухненски бокс, съвременна баня и тоалетна. Вторият етаж разполага с две спални с по едно единично и едно двойно легло и една спалня с едно двойно легло.

Къщата има външна площадка, място за барбекю под лозницата, чешма, декоративна градина. Дворът е терасовиден, с тревни площадки, дръвчета и вътрешен паркинг за три автомобила.

За контакти: тел: 0898 410 692

Горе Прочети още  
Къща за гости Терес
гр. Шипка. Община Казанлък. Област Стара Загора.

Разположена в гр. Шипка, къщата разполага с три двойни стаи,една голяма стая с камина и двоен диван, голям двор, веранда, пещ, барбекю, външна камина, шезлонзи, люлки, шатра, оборудвана кухня, Wi-Fi в цялата къща.Възможност за големи групи и празненства. Наем на цялата къща за 1 нощувка - 150 лева; Наем на цялата къща от 2 до 10 нощувки - 110 лева; над 10 нощувки - 90 лева.

За контакти: телефон: 0898370066
email: teresinfo@gmail.com

Горе Прочети още  
Kъща за гости "Къщата"
гр. Шипка. Община Казанлък. Област Стара Загора.

Kъща за гости "Къщата" - една нова придобивка за град Шипка и за всички, желаещи да посетят това прекрасно кътче в центъра на България и да отседнат в самостоятелна къща за гости, отговаряща на всички съвременни условия на живот.

За контакти: телефон: 0899939546
e-mail: shipka_kashtata@abv.bg
Проданова

Горе Прочети още  

  • Забележителности близо до гр. Шипка
Паметник Шипка
гр. Шипка
Казанлъшка гробница
гр. Казанлък
Вили за отдих - всички права запазени © 2008 - 2021г. ViliBG.net
: Добави вила : Вили за почивка : Забележителности : Полезни връзки : Контакти :