Потребител: Парола:
  • Вили за почивка в гр. Разлог, област Благоевград
Вила "В и Б"
гр. Разлог. Община Разлог. Област Благоевград.

Вила "В и Б" се намира в местността Катарино, на 3 км от центъра на града и на 9 км от Банско, точно срещу хотел Катарино Спа. Разполага с 5 спални(3 с двойно легло, една с две единични легла и една с двойно и две единични - общо 12 легла в 5 стаи),напълно оборудвана кухня (печка, хладилник, посуда, прибори), дневна-трапезария с голяма маса за поне 12 души, сателитна TV, голяма баня с WC и отделно още една тоалетна. 3 тераси. Самостоятелна голяма механа на приземния етаж с камина и барплот, обзаведена в традиционен битов стил. На двора, до вилата има покрито зидано барбекю с голяма маса, хладилник и пещ.

За контакти: тел: 0877 922 858

Горе Прочети още  
Вила Орлово гнездо
гр. Разлог. Община Разлог. Област Благоевград.

Семейна вила Орлово гнездо е построена в стил и с фантазия, дело на професионален скулптур. Вилата предлага сателитна телевизия, аудио система, книги, списания, карти за игра и други. Oтоплява се с локално парно и е с много добра изолация. Има място за паркиране на два автомобила. Вилата е на два етажа и разполага с две спални – едната с две легла, другата с три; на всеки етаж има баня с тоалетна.

За контакти: тел: 0889 499 089
email: vilaorel@abv.bg

Горе Прочети още  
Вила Мура
гр. Разлог. Община Разлог. Област Благоевград.

Вила Мура разполага със седем двойни и две тройни стаи, с възможност за преустройство в тройни или единични. На ваше разположение са пет бани. Всички стаи са шумоизолирани и топлоизолирани, разполагат с локално парно отопление. Стаите и апартаментите във вилата са модерно обзаведени и всички разполагат с телевизор и кабелна телевизия. По желание на гостите, предлагаме закуска и вечеря.

За контакти: гр. Разлог ул. "Иларион Макариополски" №66
E-mail: vila_mura_razlog@abv.bg
Тел: 0898 526 879

Горе Прочети още  

  • Забележителности близо до гр. Разлог
Самуилова крепост
с. Ключ
Национален парк „Пирин“
гр. Банско
Роженски манастир
с. Рожен
Мелнишки пирамиди
гр. Мелник
Национален парк „Рила“
гр. Благоевград
Вили за отдих - всички права запазени © 2008 - 2022г. ViliBG.net
: Добави вила : Вили за почивка : Забележителности : Полезни връзки : Контакти :